Zapri Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

BioSynex Autotest COVID-19

Biosynex Autotest COVID-19 je hitri imunokromatografski test, ki vam v 10. minutah pove, ali imate protitelesa IgM in IgG proti Covidu-19.
Je zelo enostaven test za ugotavljanje protiteles proti Covidu-19 z izredno visoko občutljivostjo (na protitelesa IgG 100 %, na IgM pa 92,6 %).

Več podatkov


Količina1 kos
Proizvajalec
Ref. številka 810599

18,92 €

Test za samotestiranje vam pove, ali ste bili v kontaktu z virusom, ki povzroča koronavirusno bolezen covid-19. Test za samotestiranje covida-19, ki temelji na določitvi protiteles, lahko identificira posameznike, ki ne vedo, da so bili okuženi, zato ker niso razvili simptomov ali pa njihovi simptomi niso bili pravilno diagnosticirani. To pomeni, da lahko s testom za samotestiranje ugotovite prikrito (latentno) okužbo, prav tako je primeren za ljudi, ki so zboleli in ozdraveli. Test je primeren samo za odrasle, za otroke pa le pod nadzorom odraslih oseb.

Test je registriran za samotestiranje, kar pomeni, da ga lahko vsakdo kupi in se testira doma (NI vezan na profesionalno uporabo).

Test za samotestiranje ne dokazuje prisotnosti virusa, ki povzroča covid-19, ampak odgovor bolnikovega imunskega sistema na virus.

Test je primeren samo za odrasle, za otroke pa le pod nadzorom odraslih oseb.

Test za samotestiranje covida-19 je hitri imunokromatografski test za kvalitativno določanje protiteles IgG in IgM proti SARS-CoV-2 iz kapljice kapilarne krvi. Test vsebuje antigene SARS-CoV-2 (t. i. domena za receptorsko vezavo, angl. Receptor Binding Domain, RBD), združene z delci koloidalnega zlata, ki so sposobni odkriti protitelesa IgG in IgM proti SARS-CoV-2. 

Test za samotestiranje covida-19 v večini primerov pokaže pozitiven rezultat po 13 dneh po nastopu simptomov. Negativen rezultat testa za samotestiranje covida-19 pri simptomatskih posameznikih ne izključuje okužbe s covidom-19. V primeru prisotnosti simptomov, ki so podobni bolezni covid-19, in negativnemu rezultatu testa se priporoča, da testiranje ponovite 11 dni po prvem testiranju.

Za dodatna navodila preberite Navodila za uporabo

Uporabne povezave:

www.samotestiranje-covid.si

www.biosynex.si

Prikaz uporabe testa:

https://youtu.be/w5XYMVJBRh0

 

30 ostalih izdelkov te kategorije

Produkt je bil uspešno dodan na primerjalno listo!