Zapri Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

EUCERIN Anti-pigment korektor 5ml

Učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči, da bi se ponovno pojavili. 

Korektor s Thiamidolom, ki nudi natančno rešitev za majhna območja hiperpigmentacije. Koža je videti enakomernejša. 

Več podatkov


Mesto uporabeKoža obraza
Vrsta izdelkakozmetika
Proizvajalec
Ref. številka 808557

19,86 €

Anti-Pigment korektor proti temnim madežem

Melanin je naravni pigment, ki daje barvo koži. Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina in sprožijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmentacija se kaže v obliki temnih madežev in starostnih peg (znanih tudi kot sončne pege), zaradi katerih je koža videti neenakomerna. 

Eucerin Anti-Pigment korektor je nemasten gel z aplikatorjem za nanos na kožo, ki omogoča natančen nanos izdelka na majhna območja hiperpigmentacije. Vsebuje Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje na sam vzrok hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Če ga nanesemo na temne madeže, jih klinično in dermatološko potrjeno zmanjša in prepreči njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo. Koža je videti enakomernejša.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Lastnosti

  • nemastno
  • neodišavljeno
  • enostaven nanos

Navodila

Uporabite enkrat na dan (zjutraj ali zvečer) na dobro očiščeni koži.

Nanesite v tankem sloju neposredno na temne madeže.

Izogibajte se stiku z očmi.

Nato uporabite ustrezen vlažilni izdelek.

Za najboljše rezultate izdelek uporabljajte v kombinaciji z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30 in Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.

Nanesite samo enkrat dnevno. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.

Vaša vsakdanja nega

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izberite med:

Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Eucerin DermatoCLEAN čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo).

 

Tonificiranje

Uporabite tonik, kot je Eucerin Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik (za vse tipe kože),
da pripravite kožo na negovalne izdelke. 

 

Posebna nega in nega

Kožo zjutraj navlažite z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, zvečer pa nanesite Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.

Za najboljše rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment dvojni serum in/ali Eucerin Anti-Pigment korektor pred vlažilnim izdelkom. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.

 

Dodatna zaščita in/ali takojšnje izboljšanje polti

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 nudi UVB- (ZF 30) in UVA-zaščito. Če iščete dodatno zaščito, preizkusite Eucerinovo vrhunsko linijo za zaščito pred soncem, ki nudi izdelke z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem, posebej zasnovane za različne težave s kožo.

Za takojšnje izboljšanje polti po nanosu Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme ZF 30 uporabite Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Fair ali Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Medium. Ta izdelka vsebujeta barvne pigmente, ki takoj izenačijo polt za enakomerno barvo vaše kože.

Pravilna in nepravilna uporaba

Anti-pigment korektor uporabite, če …

Želite zmanjšati pigmentne madeže na obrazu in/ali rokah.

Eucerin Anti-Pigment korektor ima aplikator za enostaven nanos koncentrirane formule natančno na mesto, kjer je potrebna. Dokazano je, da izdelek učinkovito zmanjša pigmentne madeže in preprečuje, da bi se znova pojavili.

Želite preprečiti, da bi se pigmentni madeži spet pojavili.

Formula s Thiamidolom pomaga preprečiti ponovni nastanek pigmentnih madežev.

Želite, da bi bila vaša koža videti enakomernejša.

Eucerin Anti-Pigment korektor posvetli majhna območja hiperpigmentacije, zato je koža videti enakomernejša. Za najboljše rezultate uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Anti-Pigment.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete takojšnje izboljšanje polti.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku Light ali Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku Medium. Izdelka vsebujeta barvne pigmente, ki takoj izenačijo polt za enakomerno barvo vaše kože.

Iščete korektor, s katerim bi prekrili nepravilnosti.

Preizkusite Eucerin DERMOPURE prekrivni stik.

Sestavine

Thiamidol

Thiamidol je sestavina, ki jo je patentiral Eucerin. V desetih letih razvoja linije se je pokazalo, da ta visoko učinkovita sestavina klinično in dermatološko potrjeno zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni pojav.

Kako deluje

Thiamidol deluje proti hiperpigmentaciji, saj zavira proizvodnjo melanina v koži, tako da obstoječe temne lise zbledijo in nastane manj novih temnih madežev. Thiamidol je ključni dejavnik v  Eucerin Anti-Pigment liniji izdelkov in je klinično ter dermatološko dokazano, da zmanjšuje temne madeže in preprečuje njihovo ponovno pojavljanje. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se redno izboljšujejo z redno uporabo.

Prej
Temne madeže povzroča neenakomerna porazdelitev melanina v koži. Glavni vzroki so izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje.

Potem
Patentirani Thiamidol deluje proti hiperpigmentaciji, saj v koži zavira proizvodnjo melanina.

Vse sestavine*

Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ammonium-Acryloyldimethyltaurate-VP-Copolymer

*Sestavine v izdelkih blagovne znamke Eucerin se redno posodabljajo. Zaradi tega lahko občasno pride do odstopanj med sestavinami na spletni strani in na embalaži izdelkov Eucerin. Zato priporočamo, da ste vedno pozorni na podatke na embalaži izdelkov in preverite tam navedene sestavine.

30 ostalih izdelkov te kategorije

Produkt je bil uspešno dodan na primerjalno listo!