Zapri Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

AVENE Antirougeurs ROSAMED koncentrat 30ml

Avène Antirougeurs ROSAMED koncentrat proti kronični rdečici je izdelek, ki je razvit v sodelovanju z dermatologi. Zmanjša rdečico, tudi trajno rdečico in pomaga omejiti njeno ponovitev. Takoj pomiri občutek vročine in koži zagotavlja 24-urno vlaženje.

Več podatkov


Vrsta izdelkakozmetika
Proizvajalec
Ref. številka 813066

24,74 €

Izdelek vsebuje aktivno sestavino 6 % Angiopausine™, ki nevtralizira površinsko hipervaskularizacijo. Pridobljena je iz pegastega badlja in je plod več kot 3-letnih raziskav dermatoloških laboratorijev Avène. Izdelek vsebuje 70 % termlane izvirske vode Avène, ki pomirja, krepi in deluje proti draženju kože.  100 % sestavin je naravnega izvora.                                                                                                                                                                                                                                      Delovanje:                                                                                                                                                                                                                                                                                ZMANJŠA RDEČICO, tudi trajno in pomaga omejiti njeno ponovitev.                                                                                                                                                              -48 % zmanjšanje intenzivnosti rdečice*
TAKOJ POMIRI občutek toplote in neugodja na koži v povezavi z rdečico.
VLAŽI tekom 24-ih ur** in koži vrača občutek ugodja.                                                                                                                                                                              
 *Uporaba  2-krat dnevno tekom  1 meseca. Rezultati 2 tedna po prenehanju uporabe izdelka.                                                                                                                                                                                                                                                                                                     **HI kinetika, 30 oseb.

Avène Antirougeurs ROSAMED koncentrat proti kronični rdečici ima dolgoročni učinek usmerjen neposredno na vzrok nastanka rdečice. Je visoko toleranten izdelek in primeren za občutljivo kožo. Ne vsebuje alkohola.

Način uporabe: 

Izdelek nanesite 1x do 2x dnevno na kožo obraza in vratu. Učinkovitost izdelka je preizkušena z 2 nanosoma dnevno. Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji z zdravili za zdravljenje rdečice.

Tekstura je v obliki lahke in nemastne kreme in primerna za vse tipe občutljive kože. Nudi dobro podlago za ličila. Daje takojšen učinek svežine. Ne vsebuje dišav.

Avène Antirougeurs ROSAMED koncentrat uporabljajte:

  •         Proti kronični rdečici za občutljivo kožo nagnjeno k rdečici. 
  •         Za kožo nagnjeno h kuperozi.
  •         Lahko se uporablja po laserskih tretmajih.
  •         Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji z zdravili.

Izogibajte se stiku z očmi.

naziv proizvajalca:           Pierre Fabre Dermo-Cosmetique

poreklo države:                Francija

distributer za Slovenijo: 

OPH Oktal Pharma d.o.o.,

Pot k sejmišču 26a,

1231 Ljubljana Črnuče

30 ostalih izdelkov te kategorije

Produkt je bil uspešno dodan na primerjalno listo!