Zapri Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Gosept, razkužilo za roke, pršilo 100ml

GOSEPT razkužilo za roke je visoko učinkovito razkužilo z dokazano učinkovitostjo. Ima baktericidno delovanje ter deluje proti virusom z ovojnico in glivam.

Več podatkov


5,08 €

GOSEPT razkužilo za roke

Opis:
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!

GOSEPT razkužilo za roke je visoko učinkovito razkužilo z dokazano učinkovitostjo*. Ima baktericidno delovanje ter deluje proti virusom z ovojnico in glivam.

Uporaba
Za higiensko razkuževanje rok, za splošno in poklicno rabo. 3-5 ml razkužila vtrite v suhe roke. Pustite delovati vsaj 30 s. Rok ne izpirajte in ne brišite.

Sestava
denat. etanol 85g/100g, vodikov peroksid, glicerol, prečiščena voda

Opozorila
Ni primerno za razkuževanje sluznic. Hranite zunaj dosega otrok. Ni za uživanje. Shranjujte pri temperaturi do 25°C. Neporabljen izdelek in embalažo prepustite izvajalcu javne službe za ločeno zbiranje nevarnih komunalnih odpadkov.

Pozor: varnostni list je dosegljiv tukaj!

Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v oddelku 2, v oddelku 2.2 Elemente etikete ter v oddelku 15 »Zakonsko predpisane podatke«.

Pakiranje
100 ml z razpršilcem

*opravljeni so bili naslednji testi učinkovitosti za dokaz učinkovitosti biocidnih proizvodov za razkuževanje rok: EN1650, EN1276, EN13624, EN13727, EN1500, EN14476

30 ostalih izdelkov te kategorije

Produkt je bil uspešno dodan na primerjalno listo!