Zapri Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Nasorelax mazilo proti prehladu 28 g

Nasorelax mazilo pospešuje prekrvavitev, daje občutke ugodja in sprošča. Eterična olja, kafra in mentol izhlapevajo iz mazila in tako zavirajo rast mikrobov ter delujejo blago antiseptično.

Več podatkov


Vrsta izdelkagalenski izdelek
Količina28 g
Proizvajalec
Ref. številka 700032

7,46 €

Uporaba: Nasorelax mazilo pospešuje prekrvavitev, daje občutke ugodja in sprošča. Eterična olja, kafra in mentol izhlapevajo iz mazila in tako zavirajo rast mikrobov ter delujejo blago antiseptično.
 
Način uporabe: Odrasli: večkrat dnevno nanesite nekaj Nasorelax mazila pod nos ali ga vtrite v prsni koš. Dojenčki in otroci do 6 let: eno kavno žličko Nasorelax mazila  dajte v posodo z vročo vodo. Posodo postavite na nedosegljivo mesto v prostor, kjer se otrok zadržuje.
 
Opozorila in previdnostni ukrepi: Dojenčkom in otrokom mlajšim od 6 let ne smete dajati  Nasorelax mazila pod nos in ne v bližino obraza! Ne nanašajte na poškodovano kožo, sluznice in v bližino oči!Ne nanašajte Nasorelax mazila, če ste preobčutljivi za katerokoli sestavino!
 
Sestavine: Paraffin, Camphor, Turpentine, L-Menthol, Pinus Pumilio Branch/Leaf Oil,  Eucalyptus Globulus Leaf Oil, *Limonene, *Citronellol, *Linalool
 
*Naravne sestavine eteričnih olj
 
Ni za uživanje! Samo za zunanjo uporabo!
Shranjujte nedosegljivo otrokom !
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mazilo olajša dihanje pri zamašenih dihalnih poteh, olajša izkašljevanje, deluje blago antiseptično.

Sestava in delovanje

Mazilo vsebuje mentol (Mentholum racemicum) , racemno kafro (Camphora racemica), eterično olje evkalipta (Eucalypti aetheroleum), eterično olje bora ( Pini aetheroleum), eterično olje terpentina (Terebinthinae aetheroleum) v vazelinu.

Sestavine mazila olajšajo dihanje pri zamašenih dihalnih poteh, olajšajo izkašljevanje, delujejo blago antiseptično.

Kaj morate vedeti, preden uporabite Mazilo proti prehladu

Ne uporabljajte mazila, če ste preobčutljivi na katero od sestavin, pri bronhialni astmi in oslovskem kašlju.

Dojenčkom in otrokom mlajšim od 6 let ne smete dajati Nasorelax mazila pod nos in ne v bližino obraza.

Ne nanašajte na poškodovano kožo, sluznice in v bližino oči.
 

Resni neželeni učinki so redki. Najpogostejši neželeni učinki so predvsem preobčutjivostne reakcije na koži. Če jih opazite, svetujemo začasno prekinitev uporabe mazila.
 

Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi vsakega zdravila posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.
 

Kako uporabljati mazilo

Odrasli: Pri prehladnih obolenjih namažite mazilo večkrat dnevno pod nos. Zvečer nanesite mazilo na prsni koš in ga dobro vtrite kožo.

Dojenčki in otroci: Eno kavno žličko mazila dajte v posodo z vročo vodo. Posodo postavite na nedosegljivo mesto v prostor, kjer se otrok zadržuje.

Shranjevanje

Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi do 25 C.

Vsebina: 28 g

 Navodilo

30 ostalih izdelkov te kategorije

Produkt je bil uspešno dodan na primerjalno listo!