Zapri Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies). Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Valens D-natur, ustno pršilo, 15mL

Valens D-natur je ustno pršilo z naravno obliko vitamina D. Vsebuje izključno naravne sestavine, je povsem brez konzervansov in zato primeren že za dojenčke.
Brez okusa.

Več podatkov


Vrsta izdelkaprehransko dopolnilo
Količina15 mL
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Proizvajalec
Ref. številka 808372

11,80 €

Priporočen dnevni odmerek: 1 razpršek
Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 150 dni.

Valens D-natur vsebuje vitamin D, ki prispeva k delovanju imunskega sistema ter normalni absorpciji kalcija v telesu, s tem pa k ohranjanju zdravih kosti in zob. Izdelek v obliki ustnega pršila se odlikuje po tem, da vsebuje obliko vitamina D3 (lanolin), identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija.
Prednost se skriva tudi v sestavi izdelka, saj vsebuje vitamin D3 v kombinaciji s srednjeverižnimi maščobnimi kislinami (trigliceridi, ki poskrbijo za daljšo obstojnost vitamina D in dodatno spodbujajo boljšo absorpcijo tega maščobotopnega vitamina. Valens D-natur je popolnoma naraven, brez želatine, arom, barvil, glutena, je brez okusa in ne vsebuje konzervansov ter sestavin, ki bi otrokom povzročale kolike oziroma krče.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Za dojenčke in otroke do 3. leta starosti priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 150 dni. V primeru povečanih potreb lahko odmerite tudi 2 razprška dnevno. Za odrasle priporočamo do 5 razprškov dnevno. Ustno pršilo omogoča enostavno odmerjanje, bodisi neposredno v usta, lahko pa tudi v pripravljen napitek ali živilo.

Vsebnost:
V 1 razpršku (0,1 ml) je 10 µg oz. 400 IU (200 % PDV*) vitamina D3

Sestavine: srednjeverižni trigliceridi, vitamin D3 (holekalciferol).
Valens D-natur ne vsebuje konzervansov, želatine, barvil, arom in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

5 ostalih izdelkov te kategorije

Produkt je bil uspešno dodan na primerjalno listo!